Már létezik “császáros” bugyi?!

császáros bugyi

A szülés utáni haspántok között válogatva sokan kérdezitek, hogy az adott haspánt jó lesz-e császárszülés után is?!

Nos, a szülés utáni haspántok használatánál igazából nincs különbség, hogy milyen módon szültél. Ami talán mérvadó lehet, hogy a haspánt ne legyen túl széles, tehát ne nyomja a vágásodat (császármetszés esetén), de mivel a haspántok szélességét már évek óta csökkentettük, így a saját márkánk, a BeautyMommy haspántok közül bármelyik típust választhatod.

A császáros anyukák közül sokan választják a hasleszorító bugyikat. De ezekből sem létezett ezidáig  🙂 speciális bugyi császármetszés esetére. Most viszont Németorságban rátaláltunk egy szülésznőre, aki továbbgondolta a hasleszorító bugyikat és kiegészítette egy nagyon fontos funkcióval, és már Európa szerte forgalmazzák a Kaiserschlüpfer-t, azaz a “császáros” bugyit! 

 

Ez a hasleszorító bugyi kifejezetten CSÁSZÁRMETSZÉS UTÁN AJÁNLOTT, mely egyrészt megtámasztja a szülés utáni hasat, segíti annak regenerálódását, visszahúzódását. Másrészt,  a hozzátartozó hűtőbetétnek köszönhetően hűsíti a császármetszés hegét.

Hogyan működik?!

A hasleszorító bugyin a császármetszés, a heg vonalában, kívülről található egy zseb, melybe a hozzátartozó hűtött jégzselé párnát tudod behelyezni, így hűthető a császármetszés utáni seb, elősegítve ezzel a könnyebb, gyorsabb, fájdalommentesebb gyógyulást, regenerálódást.

Használata: Helyezd a jégzselé párnát a hűtőszekrénybe 1-2 órára, aztán tedd a bugyi zsebébe! Javasoljuk egyszerre két hűtőbetét vásárlását, amíg az egyiket hűtöd, a másikat használhatod!

A bugyi előnye, hogy úgy tudod hűteni a sebet, hogy nem kell feküdnöd, mindkét kezedet szabadon használhatod, tehát miközben segíti a seb gyógyulását, addig Te nyugodtan végezheted a napi feladataidat, elláthatod kisbabádat.

A hűsítő bugyi egy német szülésznő találmánya, egy berlini kórházban tesztelték először. A teszt eredménye 100 császáros anyuka véleménye alapján: az anyák 92%-a szerint a hasleszorító bugyi megkönnyítette a császármetszés utáni időszakot, 97%-uk a bugyit nagyon kényelmesnek tartotta, 95%-uk ajánlja a bugyit használatát.

Varrásnélküli anyag, rugalmas, szuper kényelmes, extra puha! Légáteresztő, egész nap kényelmes viselet, nem nyomja a heget! Közvetlenül szülés után használható!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.