Hogyan használd a pocaktartót!

Pocaktartó kismamáknak

Útmutató kismamáknak

 

A vásárokon, kiállításokon gyakran merülnek fel kérdések a pocaktartónk viselésével, használatával kapcsolatban, ott könnyű segíteni és átbeszélni a kérdéseket, de mivel ez egy webáruház 🙂 így összeszedtem írásban néhány fontos tudnivalót, amivel segíthetek nektek, hogyan is használjátok a BeautyMommy Upsie pocaktartónkat, hogy a lehető leghatékonyabb legyen!

 

Kiknek és mikor ajánlott?

Kismamáknak. A várandósság 6. hónapjától vagy onnantól, amikor megjelenik a hát-, illetve derékfájdalom, amikor a pocak lefelé húz, ha rossz a testtartásod, amikor már nehezedre esik egy hosszabb séta, amikor keresztcsonti fájdalmat érzel, amikor már hamarabb elfáradsz a mozgástól.

 

Miben segít a pocaktartó?

A pocaktartó fő funkciója, hogy biztosítja a helyes testtartást, ezáltal enyhül a hát-, és a gerincfájdalom. Használatával egyenesen tartod magad, nem dőlsz előre a növekvő pocak irányába, ezáltal kíméled a gerinced, tökéletes súlyeloszlást biztosít. Emellett finoman alátámasztja a pocakod, könnyedebbé teszi a mindennapi mozgást.

 

Hogyan használd?

Nagyon fontos, a pocaktartót először mindig elöl a hasad vonala alatt tépőzárazd össze, de csak finoman, nem kell szorosra, kényelmes legyen. Aztán jön a két oldalsó tépőzár, amelyek hátulról indulnak, ezáltal hátul a gerincedre gyakorolnak némi nyomást (ez kellemes érzés ne ijedj meg) ez biztosítja majd, hogy egyenesen, helyesen tartsd magad, kíméld a gerinced! Ezeket az oldalsó tépőzárakat tudod szabályozni, hogy milyen erősségűre állítod. Úgy tépőzárazd, ahogyan neked jólesik, itt már nyugodtan lehet szorosabbra is. Mindenki kitapasztalja hogyan a legjobb neki, ezt bármikor tudod változtani, igény szerint állítani az erősségét.

 

Mikor használd?

A pocaktartót funkciójából adódóan, ha állsz, sétálsz, mozogsz, vagy akár ülésnél is használhatod. Egész nap rajtad lehet, hisz segítségével kíméled a gerincedet. A várandósság végéig használhatod.

 

Van-e méretezés?

A BeautyMommy pocaktartónk univerzális méretű. Tehát nem kell aggódnod a méretválasztás miatt, úgy lett kialakítva, hogy minden kismamának megfeleljen és a várandósság végéig hordható legyen. A pocaktartó teljes hossza 135 cm. A tépőzárak segítségével saját méretedre tudod állítani.

 

Ruha alatt vagy fölött használd?

Ez is gyakori kérdés a kismamáktól. Nos, a válaszom, ahogyan Te szeretnéd 🙂 Pocaktartónk nem csúszik el, tehát akár ruha alatt is hordhatod. Vékony, légáteresztő anyagból készül, tehát nem is igazán látszik át ruha alatt. De mivel kialakítása rendkívül egyszerű, kényelmes, nem szembetűnő, így ruha fölött is nyugodtan hordhatod.

Ha van még kérdésed, akkor nyugodtan küldd el nekünk és mi szívesen segítünk  🙂

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.