2 fontos + 2 vidám témakör babavárás idejére

ajándék kismamának

A csodálatos természet úgy alkotta meg a nőket, az édesanyákat, hogy kaptak egy ajándékot. Sokan női ösztönnek hívják, van, aki hatodik érzéknek, de bárhogy nevezzük az biztos, hogy minden édesanyát végigkíséri élete során.

 

Terhesség első jelei, a terhesség tünetei mikor jelentkeznek?

 

Amikor a terhesség első jelei, a terhesség tünetei jelentkeznek a leendő édesanyákat már nem mindig éri meglepetés. Valami titokzatos módon sejtik, sejtjük, „megérezzük” saját életünk, testünk változásait, édesanyaként pedig gyermekeink egész lényét.

 

Tudósok azt állapították meg, hogy mindez a terhességnek köszönhető, ugyanis az agy a terhesség időszakában olyan területeken erősödik, amely az érzésekkel, lelkiállapotokkal kapcsolatosak. Ez segíti a gyermekről való gondoskodást, a veszélytől való óvást, az anya-gyermek kapcsolat kötődését…tovább olvasom. Mik a terhesség első jelei? Mikor jelentkeznek és melyek a terhesség nagyon korai és korai tünetei? Melyek a terhesség tipikus tünetei? Kattints ide!

 

Terhességi puffadás és ellenszere, avagy a  leggyakoribb terhességi tünet

 

Terhességi puffadás megzavarhatja babavárás örömét, a várakozással teli felhőtlen boldogságot de ha szerencsénk van, nem kísér végig a kilenc hónapon, hanem csak az első trimeszterben tapasztaljuk ezt a kellemetlen érzést.

 

Az esetek nagy részében, a puffadás elmúlik a 15-16. hetes időszak környékén. Bizonyos százalékban viszont végig kísérhet bennünket. Mi az oka a terhességi haspuffadásnak? Mi a haspuffadás ellenszere? Itt olvashatsz róla!

 

Baba ajándék, babaváró ajándék

 

Baba ajándékot, babaváró ajándékot nemcsak a barátok rokonok vásárolnak. Az édesanya már szinte a terhesség elején elkezdi vásárolni a babának való pici apróságokat.

 

Amikor a várandós kismamának mi szeretnénk ajándékot adni, tanácstalanok vagyunk, mert nem tudjuk mi az, ami különleges, mi az, aminek örülne az ünnepelt.. Kérdés számunkra, hogy az ajándékunk a kismamának vagy az újszülöttnek szóljon?  A legoptimálisabb egy olyan ajándék, aminek az egész család örül, de főleg a kisbaba. Abban egészen biztosak lehetünk, hogy a Sangita Babamasszázs tanfolyam DVD  nagy sikert fog aratni az újdonsült család életében. A hasfájás nélküli mosolygós baba, a nyugodt éjszakák, a meghitt családi hangulat…sorolhatnánk, mi mindent adunk ezzel a meglepetéssel szeretteinknek!

 

Segítünk Neked a további lehetőségek feltárásában meglepetés ötletekkel, a linkekre kattintva pedig továbbkalauzolunk az ajándékok világába. Kattints ide: 20+1 szuper baba-mama ajándék ötlet: mit vigyünk babalátogatóba?

 

Babaváró buli ötletek

 

A babaváró bulira az utolsó hónap heteiben szokott sor kerülni, amelyen leginkább a kismama barátnői és a nőrokonok vesznek részt.

 

Ilyenkor tarthatunk még egy csajos bulit a gyermek születése előtt, ahol minden a születendő kisbabáról, az édesanyáról és a vidámságról szól. Utána egy darabig bizonyára egy „csendesebb időszak” következik úgyis.

 

Mi a babaváró buli alapszabálya? Milyen játékok legyenek a babaváró buli feladatai között?  

Babaváró ajándék ötleteket szeretnél még? Itt mindent megtalálsz: Babaváró buli és babaváró ajándékok

 

Terhességről összegyűjtöttünk Neked szinte minden fontos információt! Terhességről minden egy helyen!

 

Boldog babavárást kíván: Sangita!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük