Pelenkatartó….másképpen (Joeymano Baby Tools)

pelenkatartó

Joeymano Baby Tools

A Joeymano Baby Tools két éve alakult.

Fél éves kisfiam mellett végre volt egy kis időm levegőhöz jutni, és szabad óráimat varrással kötöttem le. Mit is varrhatott magának egy anyuka, ami egy pici baba mellett a leginkább használható?

Egy pelenkatartót. Az ötlet nem új keletű, de szerintem a világ egyik legpraktikusabb találmánya. Nem szerettem volna kimondottam pelenkatartós táskát hordani, nem igazán találtam meg köztük a stílusomba illőt. Pelustartóim táskarendezőként is tökéletesek, így csinosabb táskáimba is el tudtam rejteni a kíváncsi szemek elől mindent, ami a baba pelusozásánál kell.

Az első pelustartót egy újabb követte, amit kíváncsiságból meghirdettem egy babás-mamás csoportban. Magam is meglepődtem, amikor az egyetlen pelustartót közel tízen is meg akarták vásárolni. Ekkor kezdődött minden.

Ma már megtaláltam a stílusom, a termékeimet saját tapasztalataink alapján alakítottam ki. Amit kiadok a kezemből, tudom, hogy a lehető legjobban szolgálja a baba és anyukája igényeit. Célom, hogy kínálatom között mindenki megtalálja minden élethelyzetre azt a terméket, amivel megkönnyítheti a pelenkacserét. A Pelenkázóalátétes pelenkatartóm ötlete például egy téli utazás alatt született meg. Az osztrák autópálya melletti mosdóban volt ugyan lehajtható pelenkázó, de fémből. A pár fokban sejthetitek, milyen volt a hőmérséklete. A gyerek ruháit sehova nem tudtam tenni, a kellékek sem voltak kéz alatt. Anyukámmal ketten, négy kézzel, takaróval megoldottuk ugyan a problémát, de akkor már tudtam, hogy ha hazaérünk, cselekednem kell. Elkészült az első pár prototípus, és ma már a tökéletesített változat vásárolható meg. Kinyitva vízlepergetős fekvőfelületet találunk, ami alatt puha bélés lapul. A pelus, a popsitörlő kéz alatt, a baba ruhácskáit a patentos zsebbe lehet rejteni. Bárhol is jár a család, a pelenkacsere mindig kényelmes lesz.

Termékeimet szívből készítem szívvel.

Két kisfiú anyukájaként volt időnk minden termékemet tesztelni és tökéletesíteni. Küldetésemmé vált, hogy minden babának és anyukának megadjam a kényelmes pelenkacsere lehetőségét.

Praktikus kiegészítőim között mindenki megtalálja a magához illőt. Legyen az pelustartó, kiskönyv borító, címke játékok, vagy akár egy egyedi babatakaró.

Keress bizalommal!

Szeretettel: Niki

www.facebook.com/joeymanobabytools

www.joeymano.meska.hu

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük