Miért jó a szoptatós felső?

szoptatós felső

A kismamák többsége elismeri, hogy a szoptatós felső nélkülözhetetlen.

De nézzük csak, miért is olyan jó viselet a szoptatós felső!

  1. A legtöbb szoptatós felső fazonja úgy van kialakítva, hogy a terhesség alatt is tudod már viselni. Ezzel a kismamák egyik rossz érzését eloszlatja, mégpedig azt, hogy nagyon rövid időre vesz az ember, viszonylag magas áron ruhákat. A mummer.hu egyik egyszerű fazonja, ami 5 féle színben kapható, már sok kismamának lett kedvence az elmúlt időszakban.
  2. Az első hónapokban, amikor még gyakran szoptatjuk a kisbabát, nagy mértékben megkönnyíti az etetést. Nem kell a ruhánkat felhúzni, mutogatni a testünket, amire nem éppen ebben az időszakban szoktunk a legbüszkébbek lenni. Ráadásul az őszi-téli születésű babák idején nem is túl kellemes kilógó hassal ücsörögni hosszú perceken át. Hétköznapi sétákra, barátnős babázáshoz ezt a fazont szokták a kismamák vásárolni.
  3. A baba szempontjából is hasznos, hiszen időt spórolunk meg azzal, hogy nem kell keresgélni a mellünket, csak széthúzzuk egy mozdulattal a ruhánkat a mellünkről és már el is tudjuk kezdeni az etetést.

Szerencsés, ha a szoptatós felső nem csak praktikus, hanem csinos is. Olyan szoptatós felsőket válogattam össze Nektek, amik különböző élethelyzetekhez és hangulatokhoz is passzolnak. Legyél akár éppen egy tárgyaláson, egy laza baráti összejövetelenbaba-mama klubban, esküvőn vendégként vagy akár otthon kettesben a babával, mindenképpen találsz magadnak színben és stílusban is megfelelőt.

Rengeteg fazon van már: mell fölött zippzáros, középen zippzáros, gombos, duplaanyagú széthúzós, duplaanyagú nyakbaakasztós, átlapolt fazonú, és még ki tudja mennyi ötlettel rukkolnak elő a tervezők. Ezek közül mutatok is egy párat.

 

Kiss Mónika

mummer.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük